ODPOWIEDZ
idiotsandwich
Miejscow*
23 lat/a, 183 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
some princes don't become kings
hugh i. "huey" villiers
Hugh rozkwita tam, gdzie gra głośna muzyka i gdzie nie istnieją konsekwencje. Śmiech, whiskey i złoty chłopięcy urok to jego znaki rozpoznawcze. Bywa wszędzie, ale nigdzie nie zostaje na długo.
Obrazek
nie taki diabeł straszny, jak go malują
Obrazek
baba z wozu, koniom lżej
Obrazek
gdzie Diabeł nie może tam Flerkę pośle
Obrazek
bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz
Obrazek
co dwie głowy, to nie jedna
Obrazek
co kraj, to obyczaj
Obrazek
czas to pieniądz
Obrazek
stara miłość nie rdzewieje
Obrazek
apetyt rośnie w miarę jedzenia
Obrazek
Ostatnio zmieniony czw 10 kwie 2025, 02:54 przez hugh i. villiers, łącznie zmieniany 7 razy.
po mieście błąka się tylko jedna dusza
Jean Lafitte
Przyjezdn*
28 lat/a, 189 cm
kurator/kolekcjoner sztuki w Le Mieux Gallery
Awatar użytkownika
Whispers of life
He who binds to himself a joy
Dot the winged life destroy;
But he who kisses the joy as it flies
Lives in Eternity's sunrise.
Dorian nie chce, żebym go podrywał, więc czekam na jakąś pocieszającą impreze :lol:
żmijka
Przyjezdn*
22 lat/a, 175 cm
echo wielkiego dziedzictwa w ciemnych uliczkach
Awatar użytkownika
Whispers of life
nie mógł w to uwierzyć, tyle smutku. tyle melancholii, że aż mdli.
A ja przyjdę na doczepe za Marcelem, który bardzo lubi moje towarzystwo i na pewno nie miałby nic przeciwko, żebym też na tej imprezie był:))

hugh i. villiers
scarlett
Miejscow*
21 lat/a, 163 cm
recepcjonistka w WRC
Awatar użytkownika
Whispers of life
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane
tak, medusa.
Miejscow*
21 lat/a, 185 cm
student biotechnologii w Dillard University
Awatar użytkownika
Whispers of life
You’re CuTe
Dzień dobry hugh i. villiers :ugh: nie lubię cię, bo jestem troskliwym bratem Florki . Jak ją skrzywdzisz to puszczę o tobie plotkę na MB :roll:
idiotsandwich
Miejscow*
23 lat/a, 183 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
Marcel makrela Larousse będę o tobie pamiętał przy układaniu listy gości!

Klaus Johannes Werner wpisuję cię na listę obok makreli, ale z apostrofem - najpierw jakiś sleepover, albo przynajmniej mani-pedi

Florence Hale o tobie nie da się zapomnieć :frog:

Avery Hale no cześć, słuchaj, my się nie mamy co czubić - z florką się tylko przyjaźnimy przecież. poza tym, w życiu bym jej krzywdy nie zrobił!
wywiózł starym samochodem na lipną wycieczkę gdzie wszystko co mogło pójść źle poszło jeszcze gorzej: odwodnieni, głodni, trzy miasta dalej z pustym bakiem, zmuszeni do nocowania w tragicznym motelu bez mapy, zasięgu i z przynajmniej jednym zwierzątkiem, którego nie mieli wcześniej? no dobra, to może trochę...
ale krzywdy? w życiu! :v
livie
Miejscow*
27 lat/a, 185 cm
muzyk oraz operator dźwięku w w Orpheum Theatre
Awatar użytkownika
Whispers of life
Na co dzień pracuje w Orpheum Theatre jako operator dźwięku, a wieczorami gra w pobliskich barach z muzyką na żywo. Chciałby zostać kimś więcej, ale bycie sobą póki co mu wystarcza. W przyszłości planuje otworzyć własną wytwórnię muzyczną.
hugh i. villiers jako, że Joshua nie ma żadnego dobrego ziomka/przyjaciela to wybrałam Ciebie na mojego Pokemona, dasz się złapać? ^^
idiotsandwich
Miejscow*
23 lat/a, 183 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
Joshua Tincher dobrych ziomków nigdy za wiele!

myślę, że hugh mógłby kiedyś mniej lub bardziej wstawiony dobrego muzyka z baru zaprosić na jakąś mięsną wyżerkę. jakieś grillowe party, w ramach bycia "mecenasem sztuki" czy w innych śmieszkach. jak masz jakieś inne pomysły to wal śmiało na pw! :brocode:

livie
Miejscow*
27 lat/a, 185 cm
muzyk oraz operator dźwięku w w Orpheum Theatre
Awatar użytkownika
Whispers of life
Na co dzień pracuje w Orpheum Theatre jako operator dźwięku, a wieczorami gra w pobliskich barach z muzyką na żywo. Chciałby zostać kimś więcej, ale bycie sobą póki co mu wystarcza. W przyszłości planuje otworzyć własną wytwórnię muzyczną.
Od tego co napisałaś ich przyjaźń mogła się zacząć, potem faceci mogli chodzić na mecze Pelikanów, na wspólne imprezy i bawić się w swoim towarzystwie to białego rana <3
hugh i. villiers
ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje”