moni
Auguste Guerin
Michael B. Jordan

Od kiedy czujesz, że Nowy Orlean to twoje miejsce na ziemi?
Od zawsze, na zawsze.
Jakie jest twoje podejście do voodoo i magii?
Fascynują mnie, chociaż podchodzę do ich skuteczności sceptycznie, ale zostałem wychowany w wierze w voodoo i hoodoo.
Co sądzisz o „New Orleans Vampire Association”?
Są mi obojętni.
Jakie jest twoje zdanie na temat “The Shadow Enclave”?
Słyszałem przez lata wiele plotek na temat ich istnienia i nie jestem pewien na ile to zwarta grupa, a na ile mniejsze, będące naśladowcami.
Jaki wpływ miał na ciebie huragan Katrina?
Urodziłem się i wychowałem we French Quarter (i tu prawdopodobnie też kiedyś umrę). Mieszkanie, w którym obecnie mieszkam należało kiedyś do mojej babci i moja rodzina nie odniosła większych zniszczeń jeśli chodzi o miejsce zamieszkania. Inna sprawa, że zakład fryzjerski w Uptown, który posiadała moja mama został kompletnie zniszczony, więc została bez pracy.
Czy czujesz się bezpiecznie żyjąc w Nowym Orleanie?
Bezpieczniej niż w innych stanach.
Jakie jest twoje ulubione danie kreolskie bądź cajun?
Po'boy. Chociaż unikam białego pieczywa.
Jakie jest twoje podejście do jazzu? Masz jakąś ulubioną piosenkę lub klub?
Uwielbiam.
Auguste urodził się w Nowym Orleanie, gdzie dorastał wychowany przez rodziców i babcię od strony mamy, która miała ogromny wpływ na jego dzieciństwo i w zasadzie dorosłe życie. Babcia fascynowała się tradycjami voodoo i hoodoo, chociaż Auguste wychowywany był za sprawą matki w wierze chrześcijańskiej.
Osobiście nie jest uduchowioną osobą, ani praktykującą, ale fascynacje wierzeniami babcinymi zostały z nim do dzisiaj.
Od najmłodszych lat ciągnęło go do sportu, jednak los skierował go za kulisy sceny. A w zasadzie przed. Po szkole średniej jego najlepszy przyjaciel zaczął rozkręcać własny biznes eventowy, organizując koncerty i wydarzenia, poganiając Augusta do pomocy, najpierw przy zwykłym noszeniu sprzętu, później przy oświetleniu, co po latach skończyło się dla Guerina pracą w teatrze, z którym związał swoją karierę zawodową na stałe.
Obecnie mieszka dosłownie po sąsiedzku ze swoją babcią, która mimo sędziwego wieku wciąż pali cygara, ogrywa wszystkich w karty i nie daje sobie niczego narzucać. Auguste często żartuje, że choć jest od niej o wiele młodszy, to prowadzi zdecydowanie zdrowszy tryb życia.
Osobiście nie jest uduchowioną osobą, ani praktykującą, ale fascynacje wierzeniami babcinymi zostały z nim do dzisiaj.
Od najmłodszych lat ciągnęło go do sportu, jednak los skierował go za kulisy sceny. A w zasadzie przed. Po szkole średniej jego najlepszy przyjaciel zaczął rozkręcać własny biznes eventowy, organizując koncerty i wydarzenia, poganiając Augusta do pomocy, najpierw przy zwykłym noszeniu sprzętu, później przy oświetleniu, co po latach skończyło się dla Guerina pracą w teatrze, z którym związał swoją karierę zawodową na stałe.
Obecnie mieszka dosłownie po sąsiedzku ze swoją babcią, która mimo sędziwego wieku wciąż pali cygara, ogrywa wszystkich w karty i nie daje sobie niczego narzucać. Auguste często żartuje, że choć jest od niej o wiele młodszy, to prowadzi zdecydowanie zdrowszy tryb życia.
ciekawostki
Jest ogromnym fanem kina klasy B, szczególnie horrorów, podcastów o tematyce nadnaturalnej i rzekomo nawiedzonych miejsc
Rzadko kiedy odpuszcza sobie treningi, jest stałym bywalcem siłowni, na którą zwykle chodzi rano, wieczorami biega
Zaczął biegać jako nastolatek, ale pierwszy maraton przebiegł dopiero w wieku 26 lat, od tego momentu stara się zaliczyć przynajmniej dwa w roku
Posługuje się płynnie językiem francuskim
Lata temu jako młody chłopak pracował jako ratownik wodny na plażach i basenach
twój nick
moni
twoje zaimki
nieobowiązkowe
narracja
3 os
kontakt
pw
nie lubię gdy
decydujesz za moją postać
moje posty mogą zawierać
no, wszystko w zasadzie
zgadzasz się na powielanie imienia i pseudonimu postaci?
tak