another day, another night
i’m standing still and I don’t know why
it’s like I’m waiting here to die
Whispers of life
zaczyna się na c i kończy na o 🙈

flynnie_
Kolega satanista mówi, że oni mają swoją kozę. Ma się dobrze, poza tym ta ich nazywa się Dave. Nie kojarzy żadnej o imieniu Kevin.
sectusempra
b_knox
Spokojnie, Kevin jest mój. Wyszedł tylko podtrzymać reputację, którą pan Brown tak ciężko budował od miesięcy ⛥
Jean Lafitte
Midnight Bayou

Nowy Orlean ma PROBLEM i tym razem nie chodzi o latające spodki, zielone ludziki ani nawet o Kevina, który podobno nadal widywany jest na ulicach miasta! 
Od kilku dni mieszkańcy zgłaszają ogromny chaos z dostawami. Setki przesyłek miały trafić pod niewłaściwe adresy, a część paczek podobno zwiedziła więcej dzielnic niż niejeden mieszkaniec Nowego Orleanu. 
Ktoś dostał karmę dla kotów, zamiast nowych butów. Ktoś inny odebrał paczkę z kompletem garnków, których absolutnie nie zamawiał, ale największą sensację wywołał nasz czytelnik, który dostał paczkę wypełnioną... gumowymi kaczkami. 

I pamiętajcie:
otwieranie cudzej paczki żeby sprawdzić, czy na pewno nie jest Wasza nadal jest złym pomysłem
oddanie komuś jego rzeczy jest obywatelskim obowiązkiem
A jeśli ktoś zamawiał 100 gumowych kaczek… prosimy o kontakt. Mamy kilka pytań i dane znalazcy. 
#PackageChaos
Ta odznaka przyznawana jest postaciom, które skomentowały powyższy wpis. Odznaka do odebrania przez użytkownika.
#AccidentalUnboxing
Ta odznaka przyznawana jest postaciom, które skomentowały powyższy wpis wraz ze zdjęciem pomylonej paczki, którą same otrzymały. Odznaka do odebrania przez użytkownika.
another day, another night
Whispers of life
zaczyna się na c i kończy na o 🙈

flynnie_
O kurde, chyba mnie to dotyczy!!!
Ostatnio dostałem niezaadresowaną paczkę z seksowną damską bielizną. Na początku myślałem, że to może mój chłopak sobie zamówił coś ekstra, bo lubi mnie czasem zaskoczyć w łóżku, ale jak go o to zapytałem to powiedział, że chyba mnie pojebało…
Kazał mi to wyrzucić, ale dobrze, że tego nie zrobiłem. Poniżej załączam zdjęcie co było w paczce:

Jeśli ktoś rozpoznał swoje zamówienie i chce je odzyskać to proszę o kontakt przez DM.
iza

lora_jac
mam nadzieję, że firma kurierska za to odpowie i wszyscy, którzy nie dostali swoich przesyłek otrzymają jakieś odszkodowanie
iza

elenoelle
mogę się tylko domyślać kto zamówił tyle kaczek. mam swoich podejrzanych.
stelka

the_znack
a ja się zastanawiałem, czemu zamiast kaczek dostałem nici
A jeśli pani Gertrud chce wymienić swoje nici za moje kaczki to obiecuję je oddać jeśli ona obieca, że nie zaatakuje mnie tą wielką szpilką z paczki
sectusempra
b_knox
Jestem bardziej zaniepokojony tym, że nikt nie zapytał, po co komu sto gumowych kaczek 
Jean Lafitte
Midnight Bayou

31 lipca obchodziliśmy Dzień Kundelka! Z tej okazji w ten weekend na torze wyścigów konnych Fair Grounds odbywają się wyścigi psów, którym towarzyszą przeróżne atrakcje.
Wyścigi podzielone są na kilka kategorii:
- Welsh Corgi Pembroke oraz Cardigan
- Jamniki
- Whippety
- Greyhoundy
- Kundelki
W ten weekend Fair Grounds to nie tylko wyścigi! Można również wziąć udział w atrakcjach takich jak:
konkurs na najbardziej kreatywne psie przebranie
wybór najszybszego kundelka dnia
strefa wystawców z psimi akcesoriami
food trucki
Odbywa się również zbiórka charytatywna na rzecz lokalnego schroniska.
Wybierasz się tam? A może Twój pies bierze udział w wyścigu? Podziel się tym z nami w komentarzu!
A wszystkim kundelkom życzymy wszystkiego najlepszego! 
#Fast&Furriest
Ta odznaka przyznawana jest postaciom, które skomentowały powyższy wpis. Odznaka do odebrania przez użytkownika.
bitch, you know i'm sexy
uh, don't call, just text me
bitches slow, can't get on my speed
uh, don't call, just text me
bitches slow, can't get on my speed
Whispers of life
na pewno nie cado

eevee
Z księżniczką
Chanelle
liczymy na pierwsze miejsce w konkursie!!! 

iza

estelle
jak dobrze, że ktoś dał o tym znać, muszę koniecznie zaciągnąć tam siostrę i narzeczonego 
Jean Lafitte
Midnight Bayou

WESOŁE MIASTECZKO WIDMO?!
Doszły nas słuchy, że wczoraj rano w Lafitte Park rozłożyło się wesołe miasteczko, którego nikt się tam nie spodziewał. 
Nie byłoby w tym nic aż tak dziwnego, gdyby nie fakt, że dzisiaj rano zniknęło, nie pozostawiając po sobie żadnego śladu! Osoby, które skorzystały z atrakcji, zarzekają się jednak, że lunapark był jak najbardziej prawdziwy i że świetnie się tam bawiły. 
Czy to rzeczywiście normalne wesołe miasteczko, czy może stoi za tym coś bardziej nadnaturalnego? 
Daj znać, co o tym myślisz! A jeśli ktoś z Was miał szansę tam być, niech podzieli się z nami swoimi wrażeniami!
#GonebyMorning
#BeforeItVanished
Ta odznaka przyznawana jest postaciom, które były w wesołym miasteczku i podzieliły się wrażeniami z zabawy. Odznaka do odebrania przez użytkownika.