26 lat/a 170 cm
Zdała odznakę w szuka pracy
Awatar użytkownika
ABOUT ME
And you don't let me ever
Fall down lower
You hold me tight
Because it' s possible that it's a last time
Miejscowy
Lainey Bradford
Znudzona swoją pracą policjantka, która do radiowozu, wbrew swoim planom odcięcia się od rodzinnej tradycji zawodowej, trafiła po śmierci najbliższego przyjaciela. Otwarta, sympatyczna, z ręką na sercu, szukająca pozytywów w najgorszej sytuacji. Jednocześnie wyszczekana, jak lew broniąca własnych racji oraz gotowa wdać się w bójkę w obronie słabszych. Mieszanka wybuchowa
Obrazek
Zoey Bradford-Howell
ukochana siostra
Obrazek
Andy Bradford
najlepszy starszy brat
Obrazek
Reece Greenwood
dobry przyjaciel
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
Ostatnio zmieniony śr 14 lut 2024, 19:42 przez Lainey Bradford, łącznie zmieniany 1 raz.
35 lat/a 185 cm
bawię się w policjanta w Six District Police Station
Awatar użytkownika
ABOUT ME
As I walk through the valley of the shadow of death, i take a look at my life and realize there's nothing left.
Miejscowy
Wpisz najlepszego brata na świecie <3
No i nie zapomnij o Reece Greenwood :cheers:

Lainey Bradford
26 lat/a 170 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
Fall down lower
You hold me tight
Miejscowy
Andy Bradford tylko niech najlepszy brat na świecie pamięta, że wybryków najmłodszej siostry nie można negować i trzeba akceptować :lol: O Reece oczywiście też pamiętam :>
34 lat/a 168 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
Ladies always rise above, know what people want - someone sweet and kind and fun. The lady simply had enough.
26 lat/a 170 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
Fall down lower
You hold me tight
Miejscowy
Zoey Bradford-Howell no wiadomka, najlepsza na świecie :cloud:
30 lat/a 187 cm
bogaty dzieciak w New Orleans
Awatar użytkownika
ABOUT ME
bogaty dzieciak, korzysta z życia i bawi się w najlepsze, prowadząc klub
Miejscowy
Ja jestem za tym aby skuła Troya nawet w ramach pomyłki ^^

Lainey Bradford
26 lat/a 170 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
Fall down lower
You hold me tight
Miejscowy
Troy R. Hawkins z czystą przyjemnością ^^ Ogólnie rzecz biorąc, taka pomyłka jest w jej stylu, bo za wszelką cenę chce się wykazać przed przełożonymi, naiwnie licząc, że tym przyspieszy potencjalne awanse soł... Wystarczy, że kolor bluzy będzie się zgadzał z kolorem tej, którą ma na sobie poszukiwany drobny złodziejaszek piwa z pobliskiego sklepu :lol:
Przy okazji chętnie przygarnę Archibalda, jeśli nie masz nic przeciwko. Lainey jakieś dwa lata temu była jeszcze studentką i gdyby nie nagłe parcie na pójście w szeregi policji, to studiowałaby dalej. Od magii to ona się raczej trzyma z daleka i nie wierzy w takie banialuki, ale myślę, że jak swoje zajęcia kończyła, to z czystej nudy wpadała od czasu do czasu na jakiś wykład, żeby powywracać oczami na wszystkie przedstawiane przez niego teorie, po wykładach mogli nawet kilka razy wyskoczyć na jakąś kawę (bo przecież nie była JEGO studentką, to kto im zabroni?) i tam toczyć wojenki na swoje racje i tak im zostało, że ona ze studiami skończyła, a towarzyskie spotkania dalej kontynuują w formie luźniejszej relacji :>
30 lat/a 187 cm
bogaty dzieciak w New Orleans
Awatar użytkownika
ABOUT ME
bogaty dzieciak, korzysta z życia i bawi się w najlepsze, prowadząc klub
Miejscowy
No on jest bogaty i prowadzi klub teraz więc w sumie to też chcę pokazać światu jaki to jest z niego kozak. W teorii może daleko mu do złodzieja, ale może go zakuć i tak w pobliżu klubu, za jakiś czort wie jaki - paragraf.

Ooo, widzisz. Archie i studentki to połączenie prawie jak masło i chleba :lol:
Ale fakt ^^
No lubi je i co ma zrobić i nie patrząc na innych ludzi i ich opinię, wbrew wszystkiemu nie musi od razu każda z nich obracać, chodzi też o coś takiego jak debata i poszukiwanie ludzi o podobnych zainteresowaniach i też poniekąd umyśle. Jeśli ma to być tylko kawa i rozmowa, to będzie śmiało tym co chcę ją przekupić jak diabeł Ewę w raju. I dobrze żeby była relacja czysta, nawet jeśli czasami jawnie ją podrywał to nie dała się i przez to może jest taka intrygująca wciąż?

Lainey Bradford
26 lat/a 170 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
Fall down lower
You hold me tight
Miejscowy
No właśnie tak myślę, że zwyczajnie pomyli Troya z kimś innym, kogo akurat będzie szukać, albo znajdzie inny powód (zgrabny męski tyłek to też powód?) :lol:
Co do Archiego, to jak najbardziej jestem za. Nawet poszłabym w kierunku tego, że ona zgrywała głupa, gdy ją próbował podrywać, a teraz po latach nie ma problemu z wytknięciem mu tego, albo odbija piłeczkę i sobie z nim pogrywa jakimś flirtem, żeby potem odwrócić kota ogonem i mu powiedzieć, żeby nie wyobrażał sobie za wiele, bo wcale z nim nie flirtuje :v

Jak będziesz mieć ochotę na grę, to zapraszam na pw!
Troy R. Hawkins
25 lat/a 184 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
Którędy do wyjścia?
Miejscowy
Musimy się znać!
Andy był narzeczonym Winnie (czyli siostry Amsa), więc pewnie nieraz musieli spędzać czas w swoim towarzystwie, a nawet przy rodzinnym stole Państwa Bradford (bo jestem pewna, że Winnie zabierała Amsa czasem na jakieś rodzinne, niedzielne obiadki). No i są rówieśnikami!
Pytanie tylko czy lubili się za dzieciaka? Jak teraz wyglądają ich relacje? I jak wpłynie na ich znajomość fakt, że Andy odkrył, że ma dzieciaka, o którym nie wiedział, bo Winnie to przed nim ukryła? :lol:
Lainey Bradford
po mieście błąka się tylko jedna dusza
25 lat/a 190 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
The secret of getting ahead is getting started
Miejscowy
Hey ^^ w sumie wpadam tutaj po coś fajnego 😄
Lainey Bradford
26 lat/a 170 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
Fall down lower
You hold me tight
Miejscowy
Amadeus Walter
o to faktycznie znać się musimy, nawet powiedziałabym, że możemy się lubić, ale może nie od dzieciaka i szkolnej ławki. Właśnie w szkole mogli sobie dokuczać w najlepsze i drzeć koty przy każdej okazji, a dopiero jak Andy z Winnie się spiknęli, to ta dwójka zakopała ten wojenny topór i stwierdzili zgodnie, że pora dorosnąć, skoro może zostaną rodziną, bo kiepsko być żywym dowodem tego, że z rodziną to fajnie tylko na zdjęciach? :lol: Jeśli o Lainey chodzi, to ta wiadomość pewnie nie zrobi na niej wrażenia i stwierdzi, że nie jej dziecko, nie jej interes. Ale... Pierw musi się o dzieciaku dowiedzieć!

jaxon alvarez zaraz wyślę ci pw, bo za dużo pisania :>
25 lat/a 184 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
Którędy do wyjścia?
Miejscowy
W mojej głowie ta relacja została zaakceptowana według Twojego opisu już dawno temu, ale zapomniałam Ci odpisać XD

Totalnie jestem na tak! Ams będzie podrzucał jej pączki jak gdzieś ją ujrzy w suce policyjnej :3

Lainey Bradford
27 lat/a 185 cm
prezes salonu samochodowego w TMW Cars
Awatar użytkownika
ABOUT ME
pieprzony młody, zimny drań - nie będę kłamał
Miejscowy
Pani ładna policjantko, pościga się Pani ze mną? ^^

Lainey Bradford
theodore diesel
26 lat/a 170 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
Fall down lower
You hold me tight
Miejscowy
Amadeus Walter superancko! Daj znać, jak będziesz mieć ochotę cosik zagrać!

theodore diesel Ale tak po mieście? Jakimś fajnym autem pod osłoną nocy? ^^ Niech zaryzykuję pracą, ale tak pościgajmy się i wyprowadzajmy razem pieski ze schroniska! (policyjne pościgi nie wchodzą w grę, muszą sie znać ze schroniska, bo Lai też chce psa, ale nie może)
Tylko gryź się lepiej w język, bo szowinistyczne podejście tu nie przejdzie i skończy się kłótnią :hihi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje”