Zablokowany
Awatar użytkownika
Maybe the problem is ego, maybe the problem is mine. Really, I'm fine. I will just tell you I'm better. Spit out my medicine, drunk on adrenaline.
Whispers of life
Sawyer Voight
Urodzony i wychowany w Nowym Orleanie, studiował niedaleko San Francisco, w którym później przez jakiś czas mieszkał. Wrócił do NO na początku tego roku. Syn właścicieli sklepu muzycznego, którzy są na tyle super, że podczas wizyty poczęstują i ciastem i nalewką. Czasami tan pomaga jak go zmuszą. Po resztę odsyłam do karty :uszanowanko:
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
33 lat/a, 165 cm
właścicielka antykwariatu merchant house
Awatar użytkownika
I know you're leaving in the morning when you wake up but leave me with some kind of proof it's not a dream
Whispers of life
ani ta, ani tamta
:kij:
31 lat/a, 165 cm
właścicielka księgarni MC Pageturner
Awatar użytkownika
Your heart is like a beating drum, burning brighter than the sun.
Whispers of life
Cześć, bestie :rura:
Przyjezdn*
po mieście błąka się tylko jedna dusza
Awatar użytkownika
Maybe the problem is ego, maybe the problem is mine. Really, I'm fine. I will just tell you I'm better. Spit out my medicine, drunk on adrenaline.
Whispers of life
Aha, czyli tylko kijem mnie dotkniesz, deirdre briggs? :/

Cześć, Neveah! musisz mi wymyślić inne udawane-imię, bo pomyślę, że się pogubiłaś w moich multi. Przenosimy znajomość z założeniem, że działo się to w Nowym Orleanie, czy jakieś zmiany? + nadal przyjaźniłaś się z moją byłą żoną (której tu nie ma i nie sądzę, by była kiedykolwiek w jakiejś innej formie niż NPC do wspomnienia), czy to wywalamy?
33 lat/a, 165 cm
właścicielka antykwariatu merchant house
Awatar użytkownika
I know you're leaving in the morning when you wake up but leave me with some kind of proof it's not a dream
Whispers of life
ani ta, ani tamta
Sawyer Voight pisze: pt 05 lip 2024, 15:11 Aha, czyli tylko kijem mnie dotkniesz, @deirdre briggs? :/
Od czegoś trzeba zacząć. Ty od razu byś chciał fajerwerki... Sawyer Voight
Awatar użytkownika
Whispers of life
Zaczęliśmy już dawno, po latach chyba mogłyby być te fajerwerki :/ no ale! Pogramy, zobaczymy, sprawdzę, jak długo będziesz się trzymała przy swoim zdaniu z kijem ^^ deirdre briggs

Ps. Ewentualnie znów Sawyer ją nastraszy tym, że ma go nie denerwować, bo naśle na nią kolegów z FBI czy tam innej policji... :lol:
31 lat/a, 165 cm
właścicielka księgarni MC Pageturner
Awatar użytkownika
Your heart is like a beating drum, burning brighter than the sun.
Whispers of life
Sawyer Voight pisze: pt 05 lip 2024, 15:11 Cześć, @Neveah! musisz mi wymyślić inne udawane-imię, bo pomyślę, że się pogubiłaś w moich multi. Przenosimy znajomość z założeniem, że działo się to w Nowym Orleanie, czy jakieś zmiany? + nadal przyjaźniłaś się z moją byłą żoną (której tu nie ma i nie sądzę, by była kiedykolwiek w jakiejś innej formie niż NPC do wspomnienia), czy to wywalamy?
Znalazłabym jedno równie dobrze pasujące! Sawyer Voight
Przeniosłabym znajomość, skoro obydwoje są z tych okolic i w zasadzie zgrywa się nam to prawie idealnie z tym, co kiedyś, dawno temu. Może tylko faktycznie pozbyłabym się żony ale nie tak brutalnie, jak myślisz, bo w gruncie rzeczy nie zdążyła odegrać tu żadnej istotnej roli :hihi:
Przyjezdn*
po mieście błąka się tylko jedna dusza
Awatar użytkownika
Whispers of life
Czuję, że jakieś na B., skoro sugestie padły w piątek na sb...
A co do reszty, to już sobie dogadamy na pw, no i wiadomo, szukaj miejsca w mieszkaniu na mały remont i pewien montaż :lol: :rura: Halvor Faraday
Zablokowany

Wróć do „Personalne”