ODPOWIEDZ
psychoterapeuta praktyka psychoterapetyczna
Jean Lafitte
33 lat/a 185 cm
Awatar użytkownika
WHISPERS OF LIFE
You were always worth saving
Christopher Kane
Szukając wybawienia dla swojego sumienia wylądował w Nowym Orleanie i za rozgrzeszenie z grzechów swoich i tych na siebie narzuconych przez innych uczynił pomoc w rozwiązaniu twoich problemów i ewentualnie receptę na silne leki przeciwdepresyjne (a to wszystko za cenę bagatela 150$ za półtorej godziny wysłuchania i zadawania odpowiednich pytań). Tylko sobie pomóc nie może, a mimo to ciągle próbuje.
Obrazek
xxx
xxx
Obrazek
Ivan
a wolf will never be a pet
Obrazek
Marylin
my problem is that when I'm lost
i look for you and not myself
Obrazek
Ostatnio zmieniony pt 06 wrz 2024, 10:50 przez Christopher Kane, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyjezdny
po mieście błąka się tylko jedna dusza
sprzedawca w lumpie
dino
23 lat/a 180 cm
Awatar użytkownika
WHISPERS OF LIFE
you're dripping like a saturated sunrise; you're spilling like an overflowing sink
hejka! ja tutaj widzę jakąś relację z siostrą Waylena, pewnie jeszcze Waylen i Christopher się nie znają, ale bardzo możliwe, że poznają iii? pewnie nie będą się lubić, jeśli szykują się jakieś dramy? :v

aczkolwiek na sto procent podrzucę ci mojego Adriela na psychoterapię, jak już dojdzie do wniosku, że jej potrzebuje (a potrzebuje, co prawda to wątek na przyszłość, ale już się zapowiadam!) :lol:

Christopher Kane
Jean Lafitte
33 lat/a 185 cm
Awatar użytkownika
WHISPERS OF LIFE
Hejo Waylen Chetwood! Nie wyświetliło mi się powiadomienie, stąd moja obsuwa, wybacz proszę
Chris zna Lin od paru lat, kiedyś przygarnął ją do siebie i od tamtej pory tak się ich wspólna zabawa w kotka i myszkę kołem toczy. Ale jak najbardziej i najchętniej przyjmę tutaj hejcik albo jakieś poszerzenie tamtej dramy z siostrunią hihihi : > Jedyne co stoi na przeszkodzie, to żeby doszło do poznania się panów, musiałybyśmy to sobie zaplanować, bo przypadkowe spotkanie raczej nie doprowadziłoby do konfrontacji, skoro rodzeństwo posiada nawet inne nazwisko. Myślę, że gdzieś w biegu fabuły może coś wypłynąć na wierzch i wtedy możemy zaplanować sobie jakąś fajną gierkę, co ty na to? *.*

A na terapię to bardzo chętnie się umówię i byłoby super rozegrać takie pracowe sesje, jak Adriel będzie gotowy to daj znać <3
Przyjezdny
sprzedawca w lumpie
dino
23 lat/a 180 cm
Awatar użytkownika
WHISPERS OF LIFE
you're dripping like a saturated sunrise; you're spilling like an overflowing sink
(To chyba moja wina, bo zapomniałam Cię otagować i potem edytowałam posta, a wtedy się nie wyświetla, przepraszam :lol: )

No ja myślę, że w końcu się spotkają i Waylenowi włączy się syndrom starszego, nadopiekuńczego brata, więc na pewno nie będziemy się tutaj lubić :v Ale tak, jak już dojdzie do któregoś z kolei spotkania z Marylin to z Chrisem pewnie wreszcie też się zobaczą, no i wtedy się poleje krew :lol:

A co do Adriela to będę pisać do Ciebie za niedługo w takim razie! <3

Christopher Kane
ochroniarz i przemytnik New Orleans
walerian
51 lat/a 192 cm
Awatar użytkownika
WHISPERS OF LIFE
I love the sound you make when you shut up.
Christopher Kane, do usług. A ceną póki co nie musisz się martwić :diabelek:
zawiodła to ona matkę że przestała tańczyć jak jej grała
clown 🪼
24 lat/a 175 cm
Awatar użytkownika
WHISPERS OF LIFE
You can be a king or a street sweeper, but everyone dances with the Grim Reaper.
Hej Krzysiu! Chętnie oddam ci Sallie, która ma za sobą kilka prób samobójczych i jest w bardzo złym miejscu mentalnie. W tej chwili została zamknięta w szpitalu psychiatrycznym przez własnych rodziców, których jednak obwinia za wszystko to, co dzieje się jej w głowie. Jeśli nie masz nic przeciwko ciężkim rozgrywkom, pod względem emocjonalnym, to chętnie dam ci Sallie na pacjentkę — nie przychodzi z własnej woli, zapisali ją na pewno rodzice, którzy kierowali się pozytywnymi opiniami Kane’a.
Jean Lafitte
33 lat/a 185 cm
Awatar użytkownika
WHISPERS OF LIFE
Nawet świetnie się składa, bo już mam plan jak by to mogło dojść do tego rozlewu krwi, jak Chrisowi włączy się głupi tryb podżegacza : D Idealnie! Nie mogę się doczekać w obu przypadkach <3
Waylen Chetwood

Strach nawet pomyśleć jaka wysoka to będzie cena panie rzeźniku :roll: Ivan Reznikov

Hejka Sallie Blanque *.* Przeczytałam twoją kartę i bardzo mnie poruszyła historia i to, jak przedstawiłaś Sallie - bardzo chętnie wcisnęłabym Krzyśka na tego terapeutę, przy którym uparcie milczy i z którym nie chce dzielić się tym co dzieje się w jej głowie. On pewnie od samego początku widziałby w niej trudny przypadek i uparcie chciałby się przedostać do tego, co w środku, bo pomaganie innym odbiera jako swojego rodzaju misję albo rozgrzeszenie. Myślę że nawet nie ma sensu tutaj co na wybieg ustalać jak się potoczy sesja, tylko może rozegrać fabułę od razu, jeśli masz wolnego slota? Nie przeszkadzają mi emocjonalnie trudne gry, bynajmniej!
Przyjezdny
zawiodła to ona matkę że przestała tańczyć jak jej grała
clown 🪼
24 lat/a 175 cm
Awatar użytkownika
WHISPERS OF LIFE
You can be a king or a street sweeper, but everyone dances with the Grim Reaper.
Tak! Bardzo chętnie rozegram fabułę i rozwinę relacje (terapię) właśnie na fabule, zamiast teraz snuć jakieś plany <3 Christopher Kane
ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje”