Zablokowany
scarlett
Przyjezdn*
16 lat/a, 170 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
told myself that you were right for me, but felt so lonely in your company
Lucille Ellacott
Pół Amerykanka, pół Brytyjka. Zaopiekuje się Twoim dzieckiem, od biedy wyprowadzi Ci pieska. Próbuje przetrawić rozwód rodziców i własne problemy sercowe, zawodowo pakuje się w tarapaty i niezdrowe relacje.
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
po mieście błąka się tylko jedna dusza
zgaduj zgadula kto jest pierdolnięty
Przyjezdn*
19 lat/a, 180 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
I’m not sure, but I’m almost positive, that all music came from New Orleans.
Lucy Ellacott

Cześć, mogę być niezdrową relacją, albo czymkolwiek co sobie zamarzysz <3
scarlett
Przyjezdn*
16 lat/a, 170 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
hej, Rain! najbardziej niezdrową relacją Lucy jest już Zeke, ale jakbyś chciał wciągnąć ją w jakieś tarapaty, to z a w s z e <3
żmijka
Przyjezdn*
17 lat/a, 177 cm
uczennica | taksydermistka w John F Kennedy Senior High School
Awatar użytkownika
Whispers of life
You make me wanna be with a shaman
I'm gonna make a deal with Satan
Makes me wanna be unsacred
Cholera jasna, dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że jesteś ex Zeke'a, co znaczy, że musimy się znać, bo jestem jego nemezis - dwie skrajności, wiesz o co chodzi.
I widzę tu coś takiego, że Viper pewnie trochę by Lucy gardziła, bo jak się można z takim oślizgłym jaszczurem prowadzać, ale z drugiej strony widzę tutaj trochę takie hmm szanse na porozumienie? Znalazłam w karcie zaburzenia odżywiania - Viper to zna. Pomyślałam, że skoro Lucy ma takie tendencje do pakowania się w toxic relacje, to można by było tutaj utkać coś bardziej skomplikowanego niż tylko pogardę, z zahaczeniem o ten temat właśnie. Co ty na to?

Lucy Ellacott
scarlett
Przyjezdn*
16 lat/a, 170 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
Viper Monroe pisze: sob 14 wrz 2024, 20:20 Cholera jasna, dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że jesteś ex Zeke'a, co znaczy, że musimy się znać, bo jestem jego nemezis - dwie skrajności, wiesz o co chodzi.
I widzę tu coś takiego, że Viper pewnie trochę by Lucy gardziła, bo jak się można z takim oślizgłym jaszczurem prowadzać, ale z drugiej strony widzę tutaj trochę takie hmm szanse na porozumienie? Znalazłam w karcie zaburzenia odżywiania - Viper to zna. Pomyślałam, że skoro Lucy ma takie tendencje do pakowania się w toxic relacje, to można by było tutaj utkać coś bardziej skomplikowanego niż tylko pogardę, z zahaczeniem o ten temat właśnie. Co ty na to?

@Lucy Ellacott
Jestem za! Ogólnie Lucy miała z Zeke'em trudną przeprawę i WRESZCIE zdecydowała się na zerwanie, ale niestety fakty są takie, że nadal go kocha. Wszystkie te uczucia sprawiają zapewne, że raczej nie przepada za Viper, ale może kiedyś jedna pomogła (albo dopiero to sobie zagramy) drugiej w jakiejś sytuacji związanej z zaburzeniami odżywiania właśnie? Nie zastanawiałam się, jakie zaburzenia konkretnie ma Lucy, ale przemyślę to dzisiaj!
żmijka
Przyjezdn*
17 lat/a, 177 cm
uczennica | taksydermistka w John F Kennedy Senior High School
Awatar użytkownika
Whispers of life
You make me wanna be with a shaman
I'm gonna make a deal with Satan
Makes me wanna be unsacred
Trigger Warning
zaburzenia odżywiania
Spoiler
Właśnie zastanawiam się, na ile to była pomoc, a na ile zaognianie tego... Raczej bym się skłaniała do tego, że Viper byłaby tym głosem, który mówi "tak, musisz to wyrzygać, zobacz na mnie, ja już nie jem trzy dni" itp... I że właśnie raczej by Lucy docinała na punkcie tego; może właśnie zauważyła, że ona nie je albo złapała ją na wymiotowaniu w szkolnym kiblu (bo zgaduję, że skoro to była taka ważna Zeke'a relacja, to Viper mimowolnie zwracała większą uwagę na Lucy) i z jednej strony zrobiła z niej swoją konkurentę (wiadomo, żeby być szczuplejszą = bardziej atrakcyjną od niej), a z drugiej strony widziała w niej kogoś, kto na tej płaszczyźnie ją rozumie? To wszystko zależy od tego, jak toksyczne gry chcesz grać, bo I'm up to anything :lol:
Lucy Ellacott
scarlett
Przyjezdn*
16 lat/a, 170 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
Viper Monroe, ja zawodowo niszczę życie moim postaciom, więc tak, jak najbardziej ich relacja może być toxic. na razie po prostu mogą się nie lubić, no i zobaczymy co wyjdzie z gier?
Zablokowany

Wróć do „Personalne”