Zablokowany
Dorek
Miejscow*
43 lat/a, 188 cm
Menager i przewodnik wycieczek w Cafe Lafitte in Exile
Awatar użytkownika
Whispers of life
An Aquarius isn't a rebel without a cause, they are the cause...
Syfilis Addams
Oto samiec człowieka o pięknym imieniu, którzy wierzy w moc roślin i lubi jej doświadczać w każdym aspekcie. Jak go poprosisz to obsypie Ci dom solą i zawsze powie dzień dobry na klatce. Czasem nawet możesz trafić z nim na dołek, ale tylko jeśli obiecasz mu wspólną, dziką noc.
Obrazek
Liam Devin
Bliski znajomy z sekty, którego Addams często namawia na różne podróże, rozbudza ciekawość świata i pokazuje różne rytuały.
Obrazek
Napoleon Addams
Typ urwał się z jakiejś starej epoki - mega fajnie. Ogólnie rzecz biorąc to są braćmi, a braci się nie traci. Syfek czuję, że typ ma do niego jakieś pretensje. Może za to że tylko jeden z nich jest tym dziecięciem pierworodnym, pięknym i magicznym? A może tylko Syfilis zazdrości mu pięknego, młodego wieku.
Obrazek
Morrigan Addams
Jedyna paczworkowa siostra. Bez większych rewelacji, ale wiadomo: gdzie trzech się bije, tam ona wsadza pięść pokoju - mega fajna cecha.
Obrazek
Craven Addams
Trochę jak: rodzinna wywłoka. Jeśli ktoś chciałby opisać ich relacje bliżej to byłaby szorstka miłość, jaką można obdarzyć brat brata. Chodzą niemal cały czas nadąsani na siebie, ale jak przychodzi głupotka do naprawienia to soją za siebie opoką.
Obrazek
Romana Addams
Siostrzenica? Bratanica? Licho wie, a Licho to potężny stwór z mitologii - takich oraz innych niepotrzebnych ciekawostek Syfilis uczy tego dziecięcia od kiedy wróciła do Nowego Orelanu.
Obrazek
Caspar Malveaux
Ktoś się z kimś przelizał, ktoś się zrzygał. Taką własnie anty-paralelą można określić ich relacje. Bardzo słodko-gorzka. Czasem mają ochotę trwać ze sobą w ramię w ramię wobec całego zła świata. A innego dnia chcą sobie podciąć gardło rytualnym nożem.
Obrazek
Ostatnio zmieniony pn 11 mar 2024, 02:30 przez Syfilis Addams, łącznie zmieniany 1 raz.
Lucien Baptiste
Miejscow*
31 lat/a, 180 cm
ex-tancerz baletowy, obecnie sekret w -
Awatar użytkownika
Whispers of life
I’m not sure, but I’m almost positive, that all music came from New Orleans.
Przychodzę tutaj, bo Twój pan jest bardzo ciekawą postacią. Obaj lubią jazz i taniec, myślę jednak, że mogliby się poznać w Cafe Lafitte in Exile, bo Lucien, jako kawoholik, jest zapewne stałym klientem. Ogólnie piszę się na jakieś dzikie akcje, ale może bez lądowania na dołku, bo w moim przypadku mogłoby się to źle skończyć.

Syfilis Addams
Dorek
Miejscow*
43 lat/a, 188 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
Lucien Baptiste!
Może być i ciekawa akcja bez kończenia na dołku, mogą się znać zza lady. Od siebie powiem tak: jak będziesz chcieć wątek to zapraszam na pw i się dogadamy ;)
Rośka
Przyjezdn*
33 lat/a, 165 cm
Kuratorka sztuki w Rodrigue Studios
Awatar użytkownika
Whispers of life
Pozew o rozwód napisany, ale Archibald robi wszystko, by do oficjalnego rozstania nie doszło.
Syfilis Addams , to ja, tak jak obiecałam, wpadam! I chyba chce tą dziką noc na dołku :lol:
Kira
Miejscow*
32 lat/a, 170 cm
New Orleans w FBI
Awatar użytkownika
Whispers of life
New rule, serial killers don't get cool or frightening nicknames.
po mieście błąka się tylko jedna dusza
Dorek
Miejscow*
43 lat/a, 188 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
Soleil Baptiste Jasne! Ja to widzę może w stylu tego, że Ty mnie gonisz, a ja nie chcę się złapać. A gonisz mnie, bo uważasz, że moja postać jest zamieszana w jakieś rytualne morderstwa z jakiegoś śmiesznego miejsca na świecie. Twoje pobudki są takie, że moja postać była wtedy akurat na dołku w rytualnych szatach i masz przeczucie. Albo mogą razem smażyć pączki :frog:
N.
Miejscow*
22 lat/a, 172 cm
Baletnica w Moscow City Ballet
Awatar użytkownika
Whispers of life
I just wonder when you’re falling...
What you will say to me, when you see me smile?
Syfilis Addams - Wujku drogi, nauczysz mnie tworzenia laleczek do znęcania się nad ludźmi? Ostatnio strasznie się nudzę...
po mieście błąka się tylko jedna dusza
Dorek
Miejscow*
43 lat/a, 188 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
Eleonora Wesley-Greenwood To jeśli chcemy relkę - ja proponuję jakies wspólne zafacynowanie dziwnymi dziełami sztuki i chodzenie po śmiesznych wystawach.

Ramona Addams Tworzenie lalek, rzucanie klątw, rozkochiwanie w sobie ludzi czy nawet przywoływanie duchów - masz ode mnie pełen pakiet :stars:
Rośka
Przyjezdn*
33 lat/a, 165 cm
Kuratorka sztuki w Rodrigue Studios
Awatar użytkownika
Whispers of life
Pozew o rozwód napisany, ale Archibald robi wszystko, by do oficjalnego rozstania nie doszło.
Syfilis Addams, no oki :hm: i co dalej? Tacy przyjaciele od sztuki? :lol:
żmijka
Przyjezdn*
17 lat/a, 177 cm
uczennica | taksydermistka w John F Kennedy Senior High School
Awatar użytkownika
Whispers of life
You make me wanna be with a shaman
I'm gonna make a deal with Satan
Makes me wanna be unsacred
Cześć, kuzynie, twój brat podpisał cyrograf z diabłem i mnie adoptował, więc z pewnością w końcu się poznamy. Widzę, że można z tobą robić magiczne rzeczy, gdzie się zapisać na szkolenie z rzucania klątw?

Syfilis Addams
Dorek
Miejscow*
43 lat/a, 188 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
Viper Monroe - nooo, ten brat się nawet nie pochwalił, że bawi się z Diabłem beze mnie, a taki trójkącik to zawsze coś. Jeśli chcesz się zapisać na szkolenia lub doszkolenia - mój domek na bagnie stoi otworem ^^
Zablokowany

Wróć do „Personalne”