ODPOWIEDZ
Baba Jaga
Miejscow*
50 lat/a, 185 cm
zastępca komendanta w Criminal Justice Square
Awatar użytkownika
Whispers of life
Love me like there's no tomorrow
Hold me in your arms, tell me you mean it
Diego Miguel Estrada Garcia
Zastępca komendanta, były detektyw wydziału zabójstw NYPD. Stary pies zafiksowany na temacie przestępczości zorganizowanej, którego głównym celem jest rozprawienie się z The Byrd Gang. Ojciec nastoletniej Loli, gbur jakich mało, fan soku jabłkowego z limonką.
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
księżycowa
Miejscow*
30 lat/a, 170 cm
Detektyw w wydziale zabójstw w Six District Police Station
Awatar użytkownika
Whispers of life
Shine so bright that it burns their fuckin' eyes...
Detektyw Bradford melduje swą gotowość do służby! :szeryf:

Diego Garcia
po mieście błąka się tylko jedna dusza
Baba Jaga
Miejscow*
50 lat/a, 185 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
Lysandra Bradford pisze: śr 10 sty 2024, 10:17 Detektyw Bradford melduje swą gotowość do służby! :szeryf:

@Diego Garcia
Pani detektyw :uszanowanko: liczę na owocną współpracę

Lysandra Bradford
Baba Jaga
Miejscow*
50 lat/a, 185 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
Delilah Arceneaux pisze: śr 10 sty 2024, 13:59 Zgłasza się również ta pani detektyw, która na akcje wyrusza w niewygodnych szpilkach ^^ witam przystojnego szefa ^^ :lol:

@Diego Garcia
Ja przepraszam bardzo, ale

W CZYM PANI DETEKTYW RUSZA NA AKCJE?

Delilah Arceneaux
księżycowa
Miejscow*
30 lat/a, 170 cm
Detektyw w wydziale zabójstw w Six District Police Station
Awatar użytkownika
Whispers of life
Shine so bright that it burns their fuckin' eyes...
Diego Garcia pisze: śr 10 sty 2024, 13:58
Lysandra Bradford pisze: śr 10 sty 2024, 10:17 Detektyw Bradford melduje swą gotowość do służby! :szeryf:

@Diego Garcia
Pani detektyw :uszanowanko: liczę na owocną współpracę

@Lysandra Bradford
Szefie, innej opcji nie przewiduję ^^

Diego Garcia
Pete
Przyjezdn*
34 lat/a, 186 cm
Detektyw w Wydziale Zabójstw w Criminal Justice Square
Awatar użytkownika
Whispers of life
"It's a question of methods. Everybody wants results, but nobody wants to do what they have to do to get them done."
Dzień dobry. Ja z Waszyngtonu. Przyjechałem na początku 2022 po tym, jak nie udało mi się złapać seryjnego zabójcy zwanego "Artystą". Udało mi się za to złapać serię listów z pogróżkami pod adresem mojej córki, więc rażony piorunem zawinąłem się na drugi koniec Stanów Zjednoczonych - do Nowego Orleanu, jak najdalej od walniętego przestępcy.

Pytanie - jak możemy się dogadywać?

Harry generalnie był i jest dobrym detektywem z całkiem imponującą listą sukcesów, chociaż w Waszyngtonie miał opinię raczej... kreatywnie podchodzącego do regulaminów i bardzo twardo traktującego przestępców. Przeniósł się - nie tyle ze względu na porażkę w zamknięciu śledztwa - ile z potrzeby maksymalnej ochrony swojego dziecka.
Lojalny służbie i przysiędze, ale jednocześnie permanentnie zirytowany (łagodne określenie) i zrezygnowany nieskutecznością wymiaru sprawiedliwości w Nowym Orleanie.

Diego Garcia
Baba Jaga
Miejscow*
50 lat/a, 185 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
Hola, amigo! Dobrze widzieć stróża prawa na forum! Diego jest dość świeżym przypadkiem, bo pojawił się w Nowym Orleanie zaledwie w styczniu i od tamtego czasu pełni rolę zastępcy, dzięki zyskanym w Nowym Yorku osiągnięciom. Jest mocno zafiksowany na sprawie The Byrd Gangu, który próbuje udupić za wszelką cenę (ma z ich bylym przywódcą bardzo traumatyczną historię, po której musiał uciekać z NO jako młody chłopak). Na ten moment dużo się dzieje i Diego potrzebuje zaufanych ludzi, którzy zajmą się poszukiwaniami zaginionych osób.

Harry Thompson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje”