Zablokowany
28 lat/a, 179 cm
robię super reklamy i testuję ludzi na apkach randkowych
Awatar użytkownika
I’m not sure, but I’m almost positive, that all music came from New Orleans.
Whispers of life
yannis sinclair
owen painter
Obrazek
2/18/1997, Inverness, Szkocja
na razie hotel, ale chętnie zamieszkam z Tobą
zazwyczaj robię w reklamie
chwilowo bezrobotny
męskie
przeważająco homoseksualny
czekam na swój endgejm
wodnik
Od kiedy czujesz, że Nowy Orlean to twoje miejsce na ziemi?
to tylko chwilowe, ogarnę sytuację i wracam do domu
Jakie jest twoje podejście do voodoo i magii?
kompletnie mnie to nie interesuje
Co sądzisz o „New Orleans Vampire Association”?
nie słyszałem o nich
Jakie jest twoje zdanie na temat “The Shadow Enclave”?
nie słyszałem o nich
Jaki wpływ miał na ciebie huragan Katrina?
żaden, jestem tu od paru dni
Czy czujesz się bezpiecznie żyjąc w Nowym Orleanie?
trudno mi to stwierdzić, jestem tu od paru dni
Jakie jest twoje ulubione danie kreolskie bądź cajun?
na razie jadłem tylko mcdonalds, więc nie mogę się wypowiedzieć
Jakie jest twoje podejście do jazzu? Masz jakąś ulubioną piosenkę lub klub?
to nie mój vibe
Lubię poznawać ludzi; lubię obserwować to, jak stawiają czoła rozmaitym wyzwaniom, a często sam jestem takowym, bo stagnacja mnie wykańcza.
Nie lubię nudy; nie lubię monotonnych dni, podczas których nie chce się wychodzić z łóżka.
Codziennie szukam nowych wyzwań; codziennie jestem nową osobą, którą można scharakteryzować innym zestawem przymiotów.
Nie jestem z tego dumny; zazwyczaj jest mi kurewsko głupio, że wykorzystuję chorobę brata (i niejako jej umniejszam), ale to wszystko zabrnęło tak daleko, że nie potrafię inaczej.
Rowan Fletcher
Mogę napisać, że lubię zachody słońca, ale kto ich nie lubi?
I tak, kupię Ci kwiaty. Nawet bez okazji.
Jestem Rowanem, gdy szukam romantycznych dusz. Chcąc poprzebywać z ludźmi, którzy czują i się tego nie wstydzą, staję się osobą pozornie podobną do nich.
Nie chodzi mi wtedy o cielesność; owa schodzi na drugi plan, a ja w pełni oddaję się rozmowom pozwalającym wypłynąć na szerokie wody marzeń, wspomnień oraz większych lub mniejszych tęsknot.
A potem, gdy się znudzę, przelogowuję się na inne konto.
Asher Caldwell
Nie szukam dramatu, tylko zabawy.
Jeśli wiesz, że w nocy nie będziemy planować wspólnej przyszłości, prawdopodobnie się dogadamy.
Przedstawiam się jako Asher, gdy chodzi mi tylko o seks. Dzięki tej osobowości nie muszę niczego udawać i stawiam sprawy jasno; odpalając aplikację, myślę tylko o jednym i zachowuję się wyjątkowo płytko 一 patrzę tylko na wygląd i przesuwam w prawo tylko osoby, które mają to coś.
Po seksie znikam, a szansa na to, że się odezwę jest niemalże zerowa.

yannis sinclair
Sprawdź mnie.
To nie tak, że podczas eksperymentów na dobre zatraciłem siebie; prawdziwy ja nadal tam jestem i to właśnie z tą wersją czuję się najlepiej.
Gdy nikogo nie udaję, lubię spędzać czas na łonie natury, jestem całkiem czuły i chociaż zdarza mi się wplątywać w przelotne relacje, szukam swojego endgejmu.

Odliczam dni do powrotu do Szkocji; w Nowym Orleanie jestem tylko po to, by pomóc bratu. Gdy zaś opanujemy sytuację i Jasper się uspokoi, wrócę do domu, gdzie czeka na mnie praca (jestem cholernie dobry w prowadzeniu kampanii dla marek) i chłopak, z którym chyba łączy mnie coś poważniejszego niż przyjaźń.
twój nick
aneczka
twoje zaimki
żeńskie
narracja
trzecioosobowa; czas przeszły lub teraźniejszy
kontakt
pw/dc
nie lubię gdy
współgracz nie angażuje się w wątek; sztywnych ustaleń, które z mojej perspektywy są ograniczające; poglądy i wybory postaci są przypisywane autorowi
moje posty mogą zawierać
wszystko, bo jestem niegrzeczna (ale używam tw)
zgadzasz się na powielanie imienia i pseudonimu postaci?
nie
Ostatnio zmieniony pt 03 paź 2025, 19:26 przez yannis sinclair, łącznie zmieniany 3 razy.
200 lat/a, 250 cm
administrator w Nowy Orlean
Awatar użytkownika
You’ll never know what heaven means until you’ve been down to New Orleans.
Whispers of life
witaj w NOLA,
yannis sinclair
Twoja karta postaci została zaakceptowana i możesz rozpocząć fabularną podróż po Nowym Orleanie! Zachęcamy do założenia wszystkich istotnych tematów, zapoznania się z fabułą Crescent Dream oraz zajrzenia do tematu kto zagra? Przypominamy, że założenie tematu z dziennikiem jest obowiązkowe, jeżeli chcesz brać udział w fabule forum. Na rozpoczęcie rozgrywki masz 5 dni!
administracja
Zablokowany

Wróć do „Mężczyźni”