ODPOWIEDZ
Myre
Miejscow*
19 lat/a, 179 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
All the sacrifice robbed me of my time. I left behind everything you killed inside
Etienne Martel
Uczeń liceum i kelner w rodzinnej restauracji. Fan horrorów i filmów akcji, który nie pogardzi dobrą książką i tradycyjną, kreolską kuchnią. Wrażliwy, opiekuńczy i na ogół odpowiedzialny, chociaż daje się czasami ponieść chwili.
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
Kaiserin
Przyjezdn*
18 lat/a, 171 cm
Uczennica w New Orleans
Awatar użytkownika
Whispers of life
Hearts go astray
Leaving hurt when they go
You went away
Just when I needed you so
Finding your way
You'll come back wanting me
I'm gonna stay
Loving you endlessly
Hejo
Sąsiedzi z tej samej ulicy, ta sama szkoła. Chociaż Lola jest nowa w mieście to już mamy fajny punkt zaczepienia na relke. Po za tym Lolka też rozważa medycynę choć bardziej w pielęgniarstwo i nawet urodziny mają prawie razem, bo moja dziołcha ma 11.02.

Etienne Martel
po mieście błąka się tylko jedna dusza
saharimi
Miejscow*
17 lat/a, 166 cm
licealistka w John F Kennedy Senior
Awatar użytkownika
Whispers of life
“Remember, darkness does not always equate to evil, just as light does not always bring good.”
To ja! Twój nieznany numer <3
Co prawda ostatnio zaczęła ci spamować wiadomościami sms to nadal nie zna go tak zbyt dobrze. Ukradła numer od brata, zapewne widziała go kiedyś z nim i być może nawet pogadali coś! Dodatkowo chodzą razem do tej samej szkoły, więc mógł nawet kiedyś pomóc ołszyn, gdy ktoś chciał się nad niż poznęcać Etienne Martel
Myre
Miejscow*
19 lat/a, 179 cm
Awatar użytkownika
Whispers of life
All the sacrifice robbed me of my time. I left behind everything you killed inside
Lola Garcia pisze: śr 10 sty 2024, 22:54 Hejo
Sąsiedzi z tej samej ulicy, ta sama szkoła. Chociaż Lola jest nowa w mieście to już mamy fajny punkt zaczepienia na relke. Po za tym Lolka też rozważa medycynę choć bardziej w pielęgniarstwo i nawet urodziny mają prawie razem, bo moja dziołcha ma 11.02.

@Etienne Martel
A od kiedy dokładnie Lola jest w mieście? Widziałam na sb, że chyba masz też relacje z moją Betty i również z Ocean? Mogą się już znać w takim razie albo dopiero poznać <3
Ocean Russell pisze: śr 17 sty 2024, 19:16 To ja! Twój nieznany numer <3
Co prawda ostatnio zaczęła ci spamować wiadomościami sms to nadal nie zna go tak zbyt dobrze. Ukradła numer od brata, zapewne widziała go kiedyś z nim i być może nawet pogadali coś! Dodatkowo chodzą razem do tej samej szkoły, więc mógł nawet kiedyś pomóc ołszyn, gdy ktoś chciał się nad niż poznęcać @Etienne Martel
Na pewno pomógłby siostrze przyjaciela, nie ma co do tego wątpliwości. Etienne pewnie wpadał czasami do Parisa, więc tez się na chacie mogli spotkać, pogadać chwilę. No i te smsy! Koniecznie trzeba to wykorzystać :hihi:
Kaiserin
Przyjezdn*
18 lat/a, 171 cm
Uczennica w New Orleans
Awatar użytkownika
Whispers of life
Hearts go astray
Leaving hurt when they go
You went away
Just when I needed you so
Finding your way
You'll come back wanting me
I'm gonna stay
Loving you endlessly
Czekam, aż mi Betty coś odpisze. Na moją odpowiedź.
Lolka jest w mieście jakieś parę tygodni w sumie. A do Oceanka muszę jeszcze KP zajrzeć, ale obiecała mi cukierki, więc nie może być złą osobą
ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje”