ODPOWIEDZ
a.
Miejscow*
36 lat/a, 174 cm
zastępczyni dyrektora i malarka w orpheum theatre
Awatar użytkownika
Whispers of life
feels like I'm losing my mind, feels like a dream of me all of the time, baby
W wolnej chwili, czyli w sumie dosyć często, bo zdarza mi się otwierać photoshopa zamiast worda, mogę poprzycinać kilka avków jeśli taka jest potrzeba. Zazwyczaj robię 400x640, chyba że akurat ktoś poprosi inaczej.

Kilka przykładów można znaleźć tutaj, wrzuciłam kilka avków, które akurat miałam pod ręką. Jak widać nie jest to nic specjalnego, nie lubię przesadzać z efektami, więc wszystko podlega jedynie delikatnej edycji.

Jedyne czego wymagam to tego, żeby wizerunek miał w miarę dobrej jakości zdjęcia, a poście pod spodem poprosiłabym jeszcze o informację odnośnię wymiarów, jakieś ewentualne specjalne życzenia (z jakiej sesji, z brodą czy bez, wiadomo o co chodzi), no i oczywiście imię i nazwisko wizu <3
Możecie też zarzucić żartem, nie obrażę się (i błagam, oznaczcie mnie bo inaczej pewnie nie zauważę).
po mieście błąka się tylko jedna dusza
Blueberry
Miejscow*
22 lat/a, 168 cm
Stażystka w Gambit Weekle
Awatar użytkownika
Whispers of life
Drobna dziewczyna z wielkimi marzeniami.
Dobra, to ja wpadam na warsztat!

Poprosiłabym o avki z Bridget Satterlee <3 Co do sesji, nie mam specjalnych wymagań, bo dziewczyna ma mnóstwo ładnych sesji i nie umiałabym wybrać ;( Rozmiar... Jeśli dałoby rade, to poproszę 400x640.

Aelin Thernstrom
po mieście błąka się tylko jedna dusza
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum”