Zablokowany
18 lat/a 173 cm
uczeń i szkolący się fryzjer w szkoła i Lafitte Beauty Salon
Awatar użytkownika
ABOUT ME
I’m not sure, but I’m almost positive, that all music came from New Orleans.
Miejscow*
Jackson Parker
Młody, beztroski chłopaczek, który czerpie z życia garściami. Jeśli nie czyta książek to pewnie macha nożyczkami w salonie fryzjerskim.
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
imię i nazwisko
opis relacji
Obrazek
17 lat/a 166 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
“Remember, darkness does not always equate to evil, just as light does not always bring good.”
Miejscow*
Hej sąsiad chodź się pobawić! Mam cukierki i inne takie!
Jackson Parker skoro mieszkają na tej samej ulicy, to mogli na siebie wpaść lub ona na niego, gdy była goniona albo zwyczajnie widział białowłose małe coś przez okno. Skoro jest aspirującym fryzjerem to ołszyn może mu dać się pobawić włosami
saharimi
po mieście błąka się tylko jedna dusza
18 lat/a 173 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
Miejscow*
O tak! Ja tu widzę jakąś przypałową przyjaźń, bo uważam, ze Ocean i Jackson będą się idealnie dogadywać! Jackson np. bardzo lubi węże i też planuje sobie zrobić tatuaż! Także musimy coś koniecznie napisać.
Ocean Russell
17 lat/a 166 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
“Remember, darkness does not always equate to evil, just as light does not always bring good.”
Miejscow*
Jackson Parker pisze: ndz 21 sty 2024, 20:26 O tak! Ja tu widzę jakąś przypałową przyjaźń, bo uważam, ze Ocean i Jackson będą się idealnie dogadywać! Jackson np. bardzo lubi węże i też planuje sobie zrobić tatuaż! Także musimy coś koniecznie napisać.
@Ocean Russell
Ooo to mają nawet coś wspólnego! Super, bo ołszyn akurat nie zna nikogo kto lubi węże, poza nią oczywiście xD Dodatkowo jeśli będzie miał tak samo odpałowe pomysły jak ołszyn to się dogadają Jackson Parker
saharimi
po mieście błąka się tylko jedna dusza
25 lat/a 179 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
None of us really changes over time; we only become more fully what we are.
Przyjezdn*
Hejo!

Sacha jest modelem i często potrzebuje ogarnąć swój bałagan na głowie, więc Jackson mógłby mu w tym pomagać, a przy okazji trochę zarobić. Możesz wybrać czy salon czy jakoś po domowemu, bo jednak mieszkają blisko siebie.
Przy okazji Sacha mógłby zabierać Jacksona czasem na jakiś pokaz by sobie zobaczył jak to wygląda od backstage'u.
Wydaje mi się, że jakieś pół roku znajomości max?

Jackson Parker
18 lat/a 173 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
Miejscow*
O tak, bardzo mi to pasuje. Jackson z pewnością pomógłby w ogarnianiu takiego bałaganu. No i darmowe wycieczki są jego ulubioną formą spędzania wolnego czasu, więc idealnie!

Sacha Medeiros
25 lat/a 179 cm
Awatar użytkownika
ABOUT ME
None of us really changes over time; we only become more fully what we are.
Przyjezdn*
Pasuje i dopisuję do relacji.

Jackson Parker
Zablokowany

Wróć do „Personalne”