Właściciel sklepu Ova Di Ve, medium, wróżbita, wychowywany w wierzeniach Voodoo. Do niedawna lider TSE, po odejściu stracił lewe oko i prawy palec wskazujący.
Whispers of life
Myre
Caspar Malveaux

o postaci
członkowie rodziny
Czy ja zliczę ich?
Eulalia Malveaux — mama (NPC)
Lizette Ravencroft — siostra (NPC)
Alistair Malveaux — brat (NPC)
Ayida Malveaux - siostrzenica
caius undergrove - siostrzeniec
Amelie Ravenscroft - siostrzenica
Millie Ravenscroft -siostrzenica
Gabriel Ravenscroft - siostrzeniec
Adrien Malveaux - bratanek
Eulalia Malveaux — mama (NPC)
Lizette Ravencroft — siostra (NPC)
Alistair Malveaux — brat (NPC)
Ayida Malveaux - siostrzenica
caius undergrove - siostrzeniec
Amelie Ravenscroft - siostrzenica
Millie Ravenscroft -siostrzenica
Gabriel Ravenscroft - siostrzeniec
Adrien Malveaux - bratanek
znaki szczególne
Znamię na klatce piersiowej, przedstawiające symbol, którego znaczenia jeszcze nie poznał, chociaż ma wrażenie, że gdzieś już go widział.
status majątkowy
klasa średnia
stan zdrowia
choroby przewlekłe/alergie/uzależnienia
od czasu do czasu pali papierosy
przyjmowane leki
brak
kontakt ICE
Matka (NPC), Francesca Salvaggio
preferencje
triggery
brak
nie wyrażam zgody na
nie zgadzam się na śmierć postaci i trwałe (duże) okaleczenia, jak i jakiekolwiek jej upośledzenie psychiczne, choroby psychiczne - w razie intensywnych ingerencji proszę o kontakt, na pewno się dogadamy
MISTRZ GRY
udział w fabule
przynależność do organizacji
TSE - zaklinacz mroków
- Ukrywanie treści: włączone
- Hidebb Message Hidden Description
Marie Laveau
Właściciel sklepu Ova Di Ve, medium, wróżbita, wychowywany w wierzeniach Voodoo. Do niedawna lider TSE, po odejściu stracił lewe oko i prawy palec wskazujący.
Whispers of life
Myre
rozgrywki
001
rodzina
Podjechał pod wyznaczone miejsce akurat na czas, żeby z oddali zobaczyć jak Amelie wypierdala się na rowerze, co skwitował rozbawionym parsknięciem. Nie wyglądało to szczególnie groźnie, chociaż w zasadzie nie był pewien czy nic się jej nie stało, ale w momencie, w którym parkował sytuacja była w miarę opanowana, więc odczekał chwilę, dopalając papierosa.
fritzel's european jazz pub
002
Francesca Salvaggio
Głośny warkot silnika, a potem sygnał ostrzegawczy, gdy ciężarówka toczyła się po ulicy, podjeżdżając tyłem pod jego dom 一 zasadzie to już ich dom 一 wywabiły go ze środka w jedwabnym szlafroku, pod którym miał na sobie podkoszulek i luźne, bawełniane spodnie od piżamy.
governor nicholls street 2622
governor nicholls street 2622
003
Lucien Baptiste
Nie zawsze rozumiał niektóre wydarzenia i to, jaki mogą mieć na niego w przyszłości wpływ, jednak nie uważał aby cokolwiek działo się bez przyczyny. Pozwalał życiu się toczyć i toczył się wraz z nim, przepuszczając przez siebie zarówno te pozytywne, jak i negatywne energie, próbując zawsze znaleźć złoty środek.
004
Lorraine Laviolette
Nie był też jednak człowiekiem, który biernie przygląda się jak ktoś kala własne gniazdo. Szczególnie, że sam był członkiem tej społeczności i zależało mu na niej, nie dało się zaprzeczyć. Coraz mniej podobał mu się bieg zdarzeń, niepokoje wśród członków sekty i drgające cienie, które zazwyczaj sunęły ze spokojem i dostojnością, współgrając ze światłem.
rampart coffee
rampart coffee
005
Wes Graham
Przyszedł do sklepu kilka godzin przed otwarciem, aby przede wszystkim oczyścić umysł, a potem wszystkie pomieszczenia. Te miejsce musiało pozostać neutralne, jeżeli miał odpowiednio udzielać swoich usług. Jego problemy czy też zdarzenia, które wywoływały w nim sprzeczne emocje i lawinę myśli nie powinny rzutować na pracę. Im większy chaos panowałby w jego głowie podczas pracy, tym gorzej by ją wykonywał.
ova di ve
ova di ve
Madame Lafitte
Will you be my valentine?
od: anonim
do: Caspar Malveaux
Here’s to a Valentine’s Day filled with good wine, good food, and especially good friends like you
Marie Laveau
Marie Laveau
Madame Lafitte
Merry Christmas!
od: Aya
do: ulubiony wujek
Żebyś mógł zapisać swoją własną Book of Shadows! Wesołych świąt!P.S. Nauczysz mnie wstawiać pranie??

Madame Lafitte
Merry Christmas!
od: płotek
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,Życzę Ci Błogosławieństwa Bożego.
Pomyślności i miłości,
wielu łask Bożych oraz
rodzinnego ciepła!

Madame Lafitte
Merry Christmas!
od: płotek
Przepraszam, zapomniałem spakować jeszcze jednego prezentu, mam nadzieję, że mi ksiądz wybaczy
Madame Lafitte
Merry Christmas!
od: Dorian
Na lepsze dni pełne medytacji i zgłębiania świata pozaziemskiego - spokojnych świąt.
Marie Laveau
Mickey
Merry Christmas!